SLIDER

[RECENZIJA] Essence eye blender kist

Iako je u našim drogerijama ponuda kistova, a pogotovo kvalitetnih, gotovo nikakva, u Essence asortimanu krije se jedan vrijedan pažnje. Namijenjen blendanju sjenila, ovaj malac zapravo može obaviti velik dio posla pri šminkanju zbog čega se u mojem neseseru nalazi u nekoliko primjeraka. Od kojih na fotografijama vidite dva jer su ostali na kupanju. :D


Izrazito je mekan, nježan i fluffy zbog čega ga najčešće koristim za nanošenje korektora ispod očiju. Savršeno stapa korektor s kožom, ne upija previše proizvoda i ne povlači ili iritira to ionako osjetljivo područje. Prekrivanje koje daje u kombinaciji s bilo kojim korektorom je jače nego da ga nanosite prstima što je uvijek plus kad imate podočnjake poput pande. Budući da je tako malen, izvrstan je i za blendanje korektora na teže dostupnim područjima, primjerice oko nosa, gdje dopire s lakoćom.

Odličan je i za fiksiranje puderom u kamenu/prahu, kako ispod očiju, tako i na drugim dijelovima lica, posebice se ne želite potpuno prepudrati već samo matirati određene kritične točke.


Za blendanje sjenila je ipak možda malo prevelik i premekan, ali volim ga koristiti za završno stapanje nijansi na kapku. Ponekad kad sam u žurbi samo ga promrljam po nekom neutralnom mat sjenilu i u dva poteza nanesem malo boje.

Konačno, koristim ga i za nanošenje highlightera na vrhove jagodica i kupidov luk. Možda će nekima biti premalen, ali u zadnje vrijeme preferiram precizniju aplikaciju što ovaj kist definitivno omogućava.


Mislim da za 12.90 kn vrijedi ubaciti jedan primjerak u košaricu idući put kad se nađete pred Essence stalkom. Ako vam se ne svidi za navedene namjene, tko zna, možda mu pronađete novu. U tom slučaju, obavezno mi javite! :)


TINA

4 komentara

 1. Meni je taj kist super, ide mi uz bok RT kistu za blendanje i Sigmi E40 koje imam..naravno, ne mogu reć da su to u potpunosti iste stvari, ali s obzirom na cijenu Essence kista i dostupnost u drogerijama, mislim da bi si svatko trebao priuštiti jednoga :)

  OdgovoriIzbriši
 2. Apsolutno se slažem. Ako ništa drugo, presladak je za gledanje. :D

  OdgovoriIzbriši
 3. definitivno cu bacit oko iduci put kad budem pokraj njihovog stalka :)

  OdgovoriIzbriši
 4. Obavezno, odličan je! :)

  OdgovoriIzbriši

© POWDER LOUDER • Theme by Maira G.