SLIDER

[RECENZIJA] OPI Alcatraz...Rocks!

Zadnja tri-četiri mjeseca sam potpuno zapostavila svoju kolekciju lakova za nokte. Najčešće mi se događa upravo ono što mi je prije bilo nezamislivo, a to su nokti premazani samo bazom. Tome je najviše doprinijelo to što su mi nokti u jako lošoj fazi zbog čega nemam volje za lakiranje. Stalno mi pucaju u meso i ništa što sam do sada isprobala ne pomaže. Ipak, odlučila sam malo razbiti monotoniju i nalakirati jedan od mojih najdražih zimskih lakova, a to je OPI Alcatraz Rocks iz San Francisco kolekcije.


Lak dolazi u bočici od 15ml i u Hrvatskoj mu je regularna cijena bila 99 kn. Ja sam ga kupila u Srbiji po dosta nižoj cijeni, ako se dobro sjećam koštao je nekih 700-800 dinara, što je 45-50 kn. S obzirom da je ovo bila limitirana kolekcija, nisam sigurna ima li ga još u prodaji.


Ovaj lak spada u OPI Liquid Sand lakove, popularne "teksturce", ili za neupućene, mat lakove hrapavog finisha. Boja je neka nedefinirana i varira od osvjetljenja, sivkasto/ljubičasto/plava sa šljokicama u različitim bojama od brončane, zlatne, ljubičaste pa do zelene. Sav taj miks boja daje prekrasan finish i zato je ovaj lak tako poseban. S druge strane, to je i razlog zašto ga je jako teško u punom sjaju uhvatiti na slici. Boja se postiže već jednim debljim slojem, ali ja ipak preferiram lakiranje u dva tanja sloja. Suši se brzo i nije ga potrebno premazati nadlakom. Trajnost ovih lakova je poprilična, nekih 5-7 dana, a s malim popravkama izguraju i 10 dana.


Za ovu manikuru koristila sam Obey your body rašpicu i blok za poliranje, Essie Help me grow bazu, OPI Alcatraz Rocks lak i Obey Your Body uljni serum za zanoktice.


Sviđa li vam se ovaj lak? Što mislite o lakovima ovakve teksture?

LARA

Nema komentara

Objavi komentar

© POWDER LOUDER • Theme by Maira G.