SLIDER

ANIN NEW IN III.

Od mog zadnjeg new in posta prošlo je nekoliko mjeseci u kojima su se više trošile zalihe, a manje kupovalo. Napravila sam mali dogovor sama sa sobom i odlučila selektivno kupovati nakon što sam pregledala poveće zalihe mazalica, tuširalica i preparative. Naravno da će s vremena na vrijeme biti potrebno dokupiti nužno, ali gomilanje mi nije potrebno.

No svaki pokušaj zadržavanj karaktera se sruši kao kula od karata kada naiđe dobra akcija ili prilika! Da ne duljim - kupovalo se. :) Ili kako ja volim reći ''investiralo se pametno''.

No kupovanje je svakako bilo skromnije, iako ne mogu zaključiti je li bilo manje akcija ili je moj karakter malo jači. Kombinacija svega navedenog je rezultirala sa malim haulom nove preparative i dekorative čije fotografije vidite ispod, a u nastavku posta je i opis. Iako su neki proizvodi tek kratko u uporabi, već su me oduševili!


Slovenija mi je inače draga zemlja za shopping (pogotovo hrane!) što sam još jednom potvrdila naišavši na Avon na čak 80% popusta! Sve sa donje fotografije sam kupila za 4 eura. :) Izbor proizvoda je bio jako ograničen, no našla sam par stvari koje sam htjela probati. U mojoj košarici su se našla 2 gela za tuširanje, body butter te piling za tijelo.


Za sada sam probala samo gel za tuširanje Moroccan Delights koji je kao spicy gel idealan za tuširanje nakon treninga! Revitalizira i razbuđuje, a na mene djeluje kao blaga aromaterapija. Body butter Indian Intensity se savršeno nadopunjuje s gelom.

Catrice proizvodi su također ulov iz Slovenije, iz DM-a u kojem sam prekopala košaricu sa popustima. Prikvukle su me bijele sjajne Catrice kutijice te sam ova 3 proizvoda kupila za oko 6 eura.


Morala sam Vam staviti i fotku na suncu jer su sva 3 proizvoda apsolutno predivna! Rumenilo je iz LE “Net Works” koja je izašla krajem svibnja 2016. Uopće ne znam je li kod nas bila, ali drago mi je da sam ga ulovila. Blush (Mashed Peach) je vrlo zanimljive kremaste teksture koja se vrlo lako nanosi bockalicom. Puderastog je finisha i nježne breskvaste boje. Desno je Illuminating blush ''La Vie en Rose'', vrlo suptilnog shimmera, a odličan je za ''pofriškati'' neko drugo rumenilo.  Sjenilo je iz LE “Bold Softness” koja je izašla u proljeće 2016. Sjenilo (Soft PINKmentation) je nježno, pastelno i vrlo ženstveno.


Posao me doveo u Split u kojem sam ušla u Ljekarnu Naletilić (Poljička cesta 39). Kada se spoji nevjerovatno ljubazna, informirana magistra puna savjeta, znanja i volje i moja znatiželja, kupnja je bila neizbježna. Sukladno mojoj koži, preporučila mi je hijaluronski serum te kremu sa smiljem. 

Serum koristim već 5 tjedana, svaki dan ujutro i za sada su dojmovi potpuno pozitivni. Nakon nanošenja osjećaj na koži je vrlo svjež, bez osjećaja težine na licu, a šminka super sjeda na njega. Kupila sam manje pakiranje i morala hitno naći nekoga da mi kupi još. :) Žrtvu sam pronašla pa sam kupila još 3 veće bočice. Emulziju sa smiljem još nisam koristila, no na prvu mogu reći da je light gelaste teksture i ugodnog mirisa.Nekoliko mjeseci sam nestrpljivo čekala iHerb popust od 20% na Andalou Naturals. U recenziji Andalou Naturals Probiotic mlijeko za čišćenje lica, koja je bila u svibnju, navela sam nekoliko proizvoda na wish listi, koja je u međuvremenu malo narasla. :) Uz mlijeko koje sam recenzirala, naručen je i tonik, krema Lift & Firm Cream sa hijaluronom i DMAE te noćna krema sa Resveratrol Q10. Sve navedeno je iz Age Defying linije te je namjenjeno hidratizaciji kože uz anti-age njegu. Tonik i mlijeko su već u uporabi, a kremice čekaju. Tonik me oduševio već nakon par dana, ima savršen raspršivač i super osvježi lice ujutro.
Što ste vi kupovali u zadnje vrijeme?

ANA

Nema komentara

Objavi komentar

© POWDER LOUDER • Theme by Maira G.