SLIDER

ANIN NEW IN IV.

Vrijeme je za prvi New in ove godine. :) Kupovalo se zbog dobrih dealova i preporuka, i nove i već isprobane stvari, a u nastavku posta pročitajte i što.

Mali NYX Haul



Od kada je NYX otvorio vrata dućana u Arena shopping centru, pokušavam ući unutra i proučiti šarene i primamljive police. Nažalost, svaki put kad sam pokušala spriječila me jedna od sljedećih stvari: ili je nevjerovatna gužva ili nije bilo niti jednog testera, a kupovina bez isprobavanja testera za mene nije opcija. I tako sam jedne nedjelje 10 min nakon otvaranja dućana naišla na prazan dućan, par proizvoda označenih sa 50% popusta te dvije prodavačice koje su slagale i nadopunjavale police. Shvatila sam to kao dobar znak, što je rezultiralo i kupovinom nekolicine proizvoda. Inače, NYX je za mene korektan brand, prosječne cijene, ali i prosječne kvalitete. Od isprobanih proizvoda nisam naišla ninašto posebno wow, ali me ništa nije ni jako razočaralo. 

NYX tinted brow mascara - maskara za obrve je ponovljena kupnja jer je stara već lagano pri kraju. Moja nijansa je ash blonde. Maskara u potpunosti zadovoljava potrebe: četkica je dovoljno uska, mala i precizna, lijepo sa njom baratam, a paše mi i razina pigmentacije te učvršćivanja. Last but not least, obrve su postojane cijeli dan, i zbog toga ova maskara ima moju potpunu preporuku. 

NYX tame&frame tinted brow pomade - kako je moja Sleek paleta za obrve na izdisaju, kupnja pomade je bila nužna pa sam se također odlučila za Nyx u nijansi ash blonde. Anastasia Dip Brow pomadu već dulje vrijeme imam na WL, ali nadam se da će NYX biti sasvim dobra zamjena, tj. dupe.

NYX syngles eye shadow - sjenilo je svijetlo žute boje, kupljeno samo zato jer je bilo sniženo na 15-ak kuna. Biti će dobar dodatak mojoj kolekciji, kao dobra kombinacija sa ljubičastim ili tamnije zelenim sjenilima. Pigmentacija mu nije jača strana, ali s obzirom na cijenu je sasvim OK.

Biobaza



Sniženje Biobazinih proizvoda je bilo dobar povod za mali haul. Kako sam čula samo pohvale za njihovu Winter liniju, odlučila sam se za par proizvoda. Prvi pogled na sastav obećava: karite maslac, aloe vera i ulja sjemenki grožđa.... Odlučila sam se za Winter bath: 2u1 gel za tuširanje sa sandalovinom, čiji topli miris obožavam. :) Svakako neću sa gelom prati kosu, ali nadam se kako me neće previše isušivati tijekom tuširanja jer sadrži D-pantenol i vitamin E. Kupila sam i Winter Cream: Univerzalnu kremu za njegu lica i tijela. Još ju nisam probala, ali u sastavu je moj omiljeni sastojak, karite maslac, pa se nadam da neće razočarati. U istoj košarici se našla i Balea Urea Fusscreme, lagana krema koja se brzo upija i trenutačno omekšava i stopala i ruke. Fantastičnu kremu smo već peporučili u ovom postu

A-Derma Exomega D.E.F.I. emolijentni balzam




Nakon što je A-Derma Exomega D.E.F.I. emolijentna krema spasila moju suhu i dehidriranu kožu ove zime, o čemu sam pisala ovdje, prirodno je bilo odlučiti se za još pokoji proizvod iz te linije. Odluka je pala na A-Derma Exomega D.E.F.I. Emollient Balm, i to u količini od čak 200 ml, jer sam isoristila izvrsnu akciju u DM-u od 20% popusta na A-Dermu te 15% na ukupnu kupovinu, pa me ovaj proizvod u konačnici koštao samo 115 kn! Balzam je namjenjen njezi vrlo osjetljive, atopične i suhe kože lica i tijela, bogate je teksture te obećava vlaženje, hidrataciju, ali i obnovu kože.
 

KOOZMETIK kapi za zube




Lara je u sklopu favorita spomenula nekoliko proizvoda branda KOOZMETIK, a možete ga pročitati ovdje.

Oduševila me njena recenzija, a kako se otvorila prilika, naručila sam kapi za zube i to čak 2 pakiranja! Kapi za zube su izvrsnog sastava: ulje kantariona i eteričnih ulja lovora, čajevca i mente. Ima protuupalno, antibakterijsko i antiseptičko djelovanje, a nadam se da će mi dugoročno spriječiti infekcije usne šupljine te ukloniti obojanost zuba. Koristim ih svaki dan, tako da 2-3 kapi nakon pranja.

Dekorativa


Malo e-bay dekorative sam ostavila za kraj :)


Dr.Jart+ NOURISHING BB krema (Black Label) je moja dugogodišnja HG BB krema bez koje ne mogu zamisliti dan, a recenziju sam objavila ovdje. Povremenao eksperimentiram sa tekućim puderima koje kupim kod nas, ali svaki me razočarao jer mi ili ističe borice, ili suhoću kože, ili je nijansa loša. No Dr.Jart BB krema nikad ne razočara: lijepo mi zagladi lice, ujednači ten, pokrije nesavršenosti... Zašto bi ikad prestala koristiti nešto zbog čega dobijem komplimente kako izgledam mladoliko i imam savršenu put?! :)


SKIN79 VIP Gold Collection Hologram Pearl BB Pact je bila hirovita kupnja jer mi je trebao puder u kamenu preko BB kreme, a sve što imam doma me isušuje. Pomislila sam da bi bilo savršeno za azijsku BB kreme naručiti i azijski puder u prahu, pa sam se nakon kratke potrage odlučila na brand SKIN 79 i njihov shimmerasti puder. Prema opisu obećava lagano prekrivanje uz prirodan bright izgled. Na prvu probu je prah izrazito fin, shimmer suptilan te daje prilično zdrav izgled kože. Dakle, za sad se čini kao pun pogodak!

Što ste si vi kupile u zadnje vrijeme?

ANA

2 komentara

  1. Wau puno odličnih i zanimljivih proizvoda! Obožavam što kod vas uvijek mogu pročitati recenzije nekih proizvoda za koje nisam nikada čula. Pogotovo kada su pozitivne recenzije, samo slažem wishlistu. :) Od ovih proizvoda sam probala samo Biobazin gel za tuširanje, kojeg sam doduše kupila dečku ali često mu ga uzmem jer je nježan i super miriši. Što se mene tiče, mogao bi i više hehe.
    Iva

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala ti Kutak sreće :)
    Nikako otvoriti Biobaza gel, ali sad jedva čekam!

    OdgovoriIzbriši

© POWDER LOUDER • Theme by Maira G.